top of page
Inspirerende werkplek ...
logo's bedrijven10.png
Deltaplus B.V. Gietwerk en Metaalproducten

Bent u op zoek naar gietwerk en metaalproducten in middelgrote of grote series? Dan bent u bij Deltaplus Metaalproducten BV aan het juiste adres. Wij hebben ruim 30 jaar ervaring met gietwerk en ande- re metaalproducten.

Machinale nabewerking, oppervlaktebehandelingen, assemblage en het houden van voorraad kunnen wij voor u verzorgen. Kwaliteit, gedegen advies en service staan bij ons hoog in het vaandel.

Wij leveren:

 • Gietijzer

 • Smeedwerk

 • Aluminium

 • Brons of Messing

 • Gietstaal

 • Plaatwerk

 • INOX/RVS

 

Bent u benieuwd of wij iets voor u kunnen betekenen, stap dan even bij ons binnen om de mogelijkheden te bespreken.

 

Logo_Arrangé_RGB.png
Arrangé • marketing & communicatie

Arrangé haalt jouw unieke verhaal boven water en maakt het extra waardevol. Via diverse communicatiekanalen brengen we jouw bedrijf of merk met een herkenbare uitstraling onder de aandacht. Op een passende toon, op het perfecte moment én met de juiste frequentie.

 

Ons doel:

 • Krachtige boodschappen creëren die blijven hangen.

 • Jouw doelgroep raken.

 • Het werken aan een sterk, menselijk merk.

 • Op lange termijn de juiste mensen aan jouw bedrijf binden.

 • Meer zichtbaarheid, klanten, leads & omzet.

logo's bedrijven2.png
logo's bedrijven3.png
Van der Vlugt accountants
Het Ros Beiaard

Administratie is een noodzakelijk kwaad. Daar wil je niet te veel tijd aan bezig zijn. Toch is het belangrijk dat je weet hoe je bedrijf er voor staat. Met onze merken helpen we MKB ondernemers van micro tot middelgroot. Persoonlijk betrokken!

Van der Vlugt Accountants zorgt voor jaarrekeningen, belastingaangiften, tussentijdse overzichten en verzorgt loonadministraties voor klanten. Voor advies op verschillend vlak kun je ook bij ons terecht.

 

Het Ros Beiaard administratieve dienstverlening wordt ingezet om ter plekke de administratie van een onderneming te voeren, tussentijdse overzichten op te stellen of om interim werkzaamheden uit te voeren.

Audit Combinate voert wettelijke controles uit voor onze eigen klanten en voor andere accountantskantoren die daarvoor geen vergunning hebben.

Stap je eens binnen om kennis te maken?

 

logo's bedrijven6.png
Psychologiepraktijk

Samen met een cliënt en zijn/haar systeem – klein of groot, met een westerse of andere culturele achtergrond, met zijn/hun individuele en gezamenlijke eigenheid in de breedste zin van het woord - ga ik op zoek naar wat hen verbindt qua denken, voelen en doen, welke invloed zij op elkaar en de omgeving (kunnen) hebben, wat de betekenis en de gevolgen daarvan kunnen zijn, en wat dat kan bijdragen aan het samen oplossen of samen verdragen van psychische problemen in diverse contexten.

 

Het systeemgericht werken is voor mij bepalend in de uitoefening van mijn vak, zowel bij de diagnostiek als de behandeling van (ortho)pedagogische, psychologische en psychiatrische problemen (onder meer gezins-, relatie- en andere systeemproblematiek, ontwikkelings- problemen als ADHD en ASS, hechtingsstoornissen, gedrags- en persoonlijkheidsproblematiek).

 

Zeeuwz-vierkant.jpg

Zeeuwz

Interieurontwerp & Makelaardij

Je weet wat je mooi vindt, en vooral ook wat je niet mooi vindt. Er zijn zoveel leuke ideeën op tv, in woonbladen en op internet, maar je kunt dit niet direct vertalen naar een goed plan voor jouw huis? 

 

Dit is precies waar Zeeuwz je bij kan helpen. Samen bespreken we de mogelijkheden en wensen en maken we van jouw woning je droomhuis. Door middel van 3D-tekeningen maak ik het voorstel inzichtelijk zodat het resultaat na verbouwing of restyling direct zichtbaar is! Zowel voor zakelijke als particuliere wensen denkt Zeeuwz graag met je mee.

 

 • Kleur- en materiaaladvies

 • Indelingsplan

 • Verlichtingsplan

 • 3D-visualisaties

 • Aankoopbegeleiding

DTG.png
Dutch Travel Guru

Meer dan 20 jaar werk ik al met Franse parken, campings en ketens. 

Ik kreeg steeds vaker de vraag: 

 

• Hoe ben ik online vindbaar voor de Nederlandse gasten?

• Hoe haal ik meer boekingen uit mijn websitebezoekers?

 

Daar ben ik 4 jaar geleden ingedoken en een diploma Online Marketing en Social Media later ben ik van start gegaan. 

Een gat in de markt? Ik denk het wel want de vraag is groot. In je eigen taal is het al lastig genoeg, maar ga maar eens in het Russisch een zoekwoord bepalen…

 

Ken jij een Franse campinghouder of parkdirecteur die meer uit de Nederlandse markt wil halen? Ik help ze graag!

 

logo's bedrijven8.png
Tempo Team

Tempo-Team is al meer dan 45 jaar een toonaangevende HR-dienstverlener. Wanneer je zaken doet met Tempo-Team Hulst, ben je verzekerd van een solide bedrijf met een heldere visie en missie. De visie van Tempo-Team Hulst luidt als volgt: “wij maken mensen en bedrijven succesvoller!” Hoe doen wij dat? Wij kennen jouw regio, de markt, je bedrijf en je kunt er dus op vertrouwen dat we de juiste kandidaat leveren. Wij staan voor ‘local for local’. Naast kandidaten helpen we onze opdrachtgevers ook met het inrichten van hun organisatie, het plannen van vast en tijdelijk personeel en met de meest actuele en plaatselijke arbeidsmarktdata.

 

Dus bent u op zoek naar tijdelijk of vast personeel? Denk dan zeker eens aan Tempo-Team Hulst. Wij gaan graag in gesprek met u, geheel vrijblijvend. 

logo's bedrijven4.png
Claassen, Moolenbeek & Partners

Claassen, Moolenbeek & Partners begeleidt al ruim 30 jaar MKB ondernemingen en heeft landelijk meer dan 90 partners en 35 kantoren. Waldy van de Walle is verantwoordelijk voor Zuidwest-Nederland. U kunt bij CM&P terecht voor:

 • (Alternatieve) financieringen: Door de juiste financiering kan de winstgevendheid van een onderneming aanzienlijk vergroot worden.

 • Strategie: CM&P zorgt voor een gestructureerde aanpak waarbij een analyse wordt gemaakt van de situatie. Hierdoor ontstaat een compleet en praktisch uitvoerbaar plan om de ondernemingsstrategie te realiseren.

 • Bedrijfsoverdrachten, -overname en -waardering: CM&P begeleidt het overnametraject van het begin tot het eind en is de spin in het web tussen de verschillende betrokken partijen. Waldy is geregistreerd adviseur bedrijfsoverdrachten (RAB) en Business valuator. 

 

logo's bedrijven.png
Architectenbureau Lockefeer

Architecten Bureau Lockefeer ontwerpt, adviseert en begeleidt u bij verbouw, nieuwbouw en hergebruik van uw woning/gebouw. Daarbij maken wij logischerwijze gebruik van eigentijds voorhanden zijnde 3D teken, - en maak technieken. Wij ontwerpen vanuit een filosofie waarin naast Esthetische, Bouwkundige en Constructieve zaken ook duurzaamheid een belangrijke rol speelt.

Parallel aan het Architecten Bureau starten wij – als experiment - een Huizenarts Praktijk. Uiteraard bent niet u, maar de vragen of problemen betreffende uw huis of gebouw onderwerp van gesprek. Tijdens dit betaald consult – vanaf een kwartier tot maximaal 1 uur - kunt u vragen voorleggen over verbouwen of toch verhuizen... over wel of niet een makelaar inschakelen... over een second opinion betreffende een offerte van een (onder)aannemer... of ... over vragen betreffende Interieur, materialen en kleuren. Desgewenst brengen wij een bezoek op locatie of verwijzen door naar een specialist.

 

Ontwerpen, adviseren, begeleiden + informeren op een laagdrempelige wijze! 

Logo BrandButler.png
Brand-Butler

Brand-Butler is gespecialiseerd in het coördineren van de productie, import en distributie van relatiegeschenken, premiums en merchandise. Brand-Butler is opgericht in 2007 en maakt sinds de oprichting een sterke groei door. Onze klanten bevinden zich wereldwijd, maar voornamelijk in Nederland, België, Frankrijk, Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk en Monaco.

Veel van onze klanten geven aan dat we snel reageren en hierdoor ‘kort op de bal spelen’. Anderen geven aan dat alles snel en makkelijk verloopt en waarderen de persoonlijke benadering. Zelf zien we deze zaken als vanzelfsprekendheden. Wij proberen ons te onderscheiden door middel van originele ideeën/oplossingen, kwalitatieve/innovatieve producten, onze manier van klantbenadering en tegen zeer scherpe prijzen te leveren. Vervolgens proberen we onze ideeën, producten en diensten zo goed mogelijk te vertalen naar de bedrijfsvoering en marketingcampagnes van onze klanten.

​Waar kunnen wij u bij helpen?

Kennismaken?

Neem contact op!

bottom of page