top of page
Inspirerende werkplek ...
logo's bedrijven10.png
Deltaplus B.V. Gietwerk en Metaalproducten

Bent u op zoek naar gietwerk en metaalproducten in middelgrote of grote series? Dan bent u bij Deltaplus Metaalproducten BV aan het juiste adres. Wij hebben ruim 30 jaar ervaring met gietwerk en ande- re metaalproducten.

Machinale nabewerking, oppervlaktebehandelingen, assemblage en het houden van voorraad kunnen wij voor u verzorgen. Kwaliteit, gedegen advies en service staan bij ons hoog in het vaandel.

Wij leveren:

 • Gietijzer

 • Smeedwerk

 • Aluminium

 • Brons of Messing

 • Gietstaal

 • Plaatwerk

 • INOX/RVS

 

Bent u benieuwd of wij iets voor u kunnen betekenen, stap dan even bij ons binnen om de mogelijkheden te bespreken.

 

Logo_Arrangé_RGB.png
Arrangé • marketing & communicatie

Arrangé haalt jouw unieke verhaal boven water en maakt het extra waardevol. Via diverse communicatiekanalen brengen we jouw bedrijf of merk met een herkenbare uitstraling onder de aandacht. Op een passende toon, op het perfecte moment én met de juiste frequentie.

 

Ons doel:

 • Krachtige boodschappen creëren die blijven hangen.

 • Jouw doelgroep raken.

 • Het werken aan een sterk, menselijk merk.

 • Op lange termijn de juiste mensen aan jouw bedrijf binden.

 • Meer zichtbaarheid, klanten, leads & omzet.

logo's bedrijven6.png
Psychologiepraktijk

Samen met een cliënt en zijn/haar systeem – klein of groot, met een westerse of andere culturele achtergrond, met zijn/hun individuele en gezamenlijke eigenheid in de breedste zin van het woord - ga ik op zoek naar wat hen verbindt qua denken, voelen en doen, welke invloed zij op elkaar en de omgeving (kunnen) hebben, wat de betekenis en de gevolgen daarvan kunnen zijn, en wat dat kan bijdragen aan het samen oplossen of samen verdragen van psychische problemen in diverse contexten.

 

Het systeemgericht werken is voor mij bepalend in de uitoefening van mijn vak, zowel bij de diagnostiek als de behandeling van (ortho)pedagogische, psychologische en psychiatrische problemen (onder meer gezins-, relatie- en andere systeemproblematiek, ontwikkelings- problemen als ADHD en ASS, hechtingsstoornissen, gedrags- en persoonlijkheidsproblematiek).

 

Logo BrandButler.png
Brand-Butler
KennedyWest_logo_vierkant_RGB.png
Kennedy West

Kennedy West Vastgoed bestaat uit een klein team dat naast projectontwikkeling zich ook bezig houdt met verhuur en verkoop van woningen en commerciële ruimtes.

 

Wij zijn werkzaam in verschillende regio’s, waaronder Zeeuws-Vlaanderen, de Bevelanden en Noord-Brabant. Het afgelopen jaar hebben wij projecten gedaan aan de Singel te Westdorpe, maar ook in Othene te Terneuzen.

 

Dit jaar staan diverse nieuwbouw en transformaties op de planning. Daarnaast zijn we altijd op zoek naar nieuwe kansen, uitdagingen en mogelijkheden.

 

logo's bedrijven8.png
Tempo Team

Tempo-Team is al meer dan 45 jaar een toonaangevende HR-dienstverlener. Wanneer je zaken doet met Tempo-Team Hulst, ben je verzekerd van een solide bedrijf met een heldere visie en missie. De visie van Tempo-Team Hulst luidt als volgt: “wij maken mensen en bedrijven succesvoller!” Hoe doen wij dat? Wij kennen jouw regio, de markt, je bedrijf en je kunt er dus op vertrouwen dat we de juiste kandidaat leveren. Wij staan voor ‘local for local’. Naast kandidaten helpen we onze opdrachtgevers ook met het inrichten van hun organisatie, het plannen van vast en tijdelijk personeel en met de meest actuele en plaatselijke arbeidsmarktdata.

 

Dus bent u op zoek naar tijdelijk of vast personeel? Denk dan zeker eens aan Tempo-Team Hulst. Wij gaan graag in gesprek met u, geheel vrijblijvend. 

logo's bedrijven.png
Architectenbureau Lockefeer

Architecten Bureau Lockefeer ontwerpt, adviseert en begeleidt u bij verbouw, nieuwbouw en hergebruik van uw woning/gebouw. Daarbij maken wij logischerwijze gebruik van eigentijds voorhanden zijnde 3D teken, - en maak technieken. Wij ontwerpen vanuit een filosofie waarin naast Esthetische, Bouwkundige en Constructieve zaken ook duurzaamheid een belangrijke rol speelt.

Parallel aan het Architecten Bureau starten wij – als experiment - een Huizenarts Praktijk. Uiteraard bent niet u, maar de vragen of problemen betreffende uw huis of gebouw onderwerp van gesprek. Tijdens dit betaald consult – vanaf een kwartier tot maximaal 1 uur - kunt u vragen voorleggen over verbouwen of toch verhuizen... over wel of niet een makelaar inschakelen... over een second opinion betreffende een offerte van een (onder)aannemer... of ... over vragen betreffende Interieur, materialen en kleuren. Desgewenst brengen wij een bezoek op locatie of verwijzen door naar een specialist.

 

Ontwerpen, adviseren, begeleiden + informeren op een laagdrempelige wijze! 

Brand-Butler is gespecialiseerd in het coördineren van de productie, import en distributie van relatiegeschenken, premiums en merchandise. Brand-Butler is opgericht in 2007 en maakt sinds de oprichting een sterke groei door. Onze klanten bevinden zich wereldwijd, maar voornamelijk in Nederland, België, Frankrijk, Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk en Monaco.

Veel van onze klanten geven aan dat we snel reageren en hierdoor ‘kort op de bal spelen’. Anderen geven aan dat alles snel en makkelijk verloopt en waarderen de persoonlijke benadering. Zelf zien we deze zaken als vanzelfsprekendheden. Wij proberen ons te onderscheiden door middel van originele ideeën/oplossingen, kwalitatieve/innovatieve producten, onze manier van klantbenadering en tegen zeer scherpe prijzen te leveren. Vervolgens proberen we onze ideeën, producten en diensten zo goed mogelijk te vertalen naar de bedrijfsvoering en marketingcampagnes van onze klanten.

​Waar kunnen wij u bij helpen?

Kennismaken?

Neem contact op!

bottom of page