Inspirerende werkplek ...
logo's bedrijven10.png
Deltaplus B.V. Gietwerk en Metaalproducten

Bent u op zoek naar gietwerk en metaalproducten in middelgrote of grote series? Dan bent u bij Deltaplus Metaalproducten BV aan het juiste adres. Wij hebben ruim 30 jaar ervaring met gietwerk en ande- re metaalproducten.

Machinale nabewerking, oppervlaktebehandelingen, assemblage en het houden van voorraad kunnen wij voor u verzorgen. Kwaliteit, gedegen advies en service staan bij ons hoog in het vaandel.

Wij leveren:

 • Gietijzer

 • Smeedwerk

 • Aluminium

 • Brons of Messing

 • Gietstaal

 • Plaatwerk

 • INOX/RVS

 

Bent u benieuwd of wij iets voor u kunnen betekenen, stap dan even bij ons binnen om de mogelijkheden te bespreken.

 

logo's bedrijven7.png
Arrangé | Marketing, Communicatie & Events

Je hebt veel ideeën. Altijd en overal. Maar het komt er niet van om ze uit te voeren. Geen tijd? Mis je de juiste kennis? Je komt dan niet, op het juiste moment, in beeld. Bij (potentiële) klanten of medewerkers. Autsj ... Hartstikke zonde, toch? Als je Arrangé inschakelt, dan weet je dat de marketing & communicatie binnen jouw organisatie:

 • in beweging komt

 • gefundeerd is op een goed doordacht

  en praktisch plan

 • past bij jou en jouw bedrijf

 • mooi op tijd bij de doelgroep terechtkomt

 • je weinig tijd kost

  Communiceer op tijd! We helpen je graag én arrangeren het wel! Binnenkort koffie ;-)?

 

logo's bedrijven2.png
logo's bedrijven3.png
Van der Vlugt accountants
Het Ros Beiaard

Administratie is een noodzakelijk kwaad. Daar wil je niet te veel tijd aan bezig zijn. Toch is het belangrijk dat je weet hoe je bedrijf er voor staat. Met onze merken helpen we MKB ondernemers van micro tot middelgroot. Persoonlijk betrokken!

Van der Vlugt Accountants zorgt voor jaarrekeningen, belastingaangiften, tussentijdse overzichten en verzorgt loonadministraties voor klanten. Voor advies op verschillend vlak kun je ook bij ons terecht.

 

Het Ros Beiaard administratieve dienstverlening wordt ingezet om ter plekke de administratie van een onderneming te voeren, tussentijdse overzichten op te stellen of om interim werkzaamheden uit te voeren.

Audit Combinate voert wettelijke controles uit voor onze eigen klanten en voor andere accountantskantoren die daarvoor geen vergunning hebben.

Stap je eens binnen om kennis te maken?

 

Psychologiepraktijk

Samen met een cliënt en zijn/haar systeem – klein of groot, met een westerse of andere culturele achtergrond, met zijn/hun individuele en gezamenlijke eigenheid in de breedste zin van het woord - ga ik op zoek naar wat hen verbindt qua denken, voelen en doen, welke invloed zij op elkaar en de omgeving (kunnen) hebben, wat de betekenis en de gevolgen daarvan kunnen zijn, en wat dat kan bijdragen aan het samen oplossen of samen verdragen van psychische problemen in diverse contexten.

 

Het systeemgericht werken is voor mij bepalend in de uitoefening van mijn vak, zowel bij de diagnostiek als de behandeling van (ortho)pedagogische, psychologische en psychiatrische problemen (onder meer gezins-, relatie- en andere systeemproblematiek, ontwikkelings- problemen als ADHD en ASS, hechtingsstoornissen, gedrags- en persoonlijkheidsproblematiek).

 

Administratiekantoor Zeeland is gespecialiseerd in de begeleiding van (kleine) ondernemers. Denk aan eenmanszaken, VOF en maatschappen tot en met (omzetting naar) BV. Wij bieden daarbij diensten aan als: boekhoudkundige diensten, btw-aangiften, ib-aangiften, aangiften grensarbeiders, loonadministratie en bijbehorende (advies)werkzaamheden. Dit kan naar wens worden ingericht en uitgevoerd. Denk bijvoorbeeld aan het digitaal aanleveren van de benodigde stukken, of juist persoonlijk bij ons op kantoor of bij u op locatie. Ons motto daarbij is:

Flexibel in werkwijze, vastberaden in service, tegen een eerlijk tarief!

Administratiekantoor Zeeland is in maart 2018 opgericht door Imara Huijser-Dorresteijn. Het kantoor is actief in de regio’s Zeeuws Vlaanderen, Walcheren en Zuid-Beveland. 

 

Administratiekantoor Zeeland
Zeeuwz.png

Zeeuwz

Interieurontwerp, Styling & Advies

Je weet wat je mooi vindt, en vooral ook wat je niet mooi vindt. Er zijn zoveel leuke ideeën op tv, in woonbladen en op internet, maar je kunt dit niet direct vertalen naar een goed plan voor jouw huis? 

 

Dit is precies waar Zeeuwz je bij kan helpen. Samen bespreken we de mogelijkheden en wensen en maken we van jouw woning je droomhuis. Door middel van 3D-tekeningen maak ik het voorstel inzichtelijk zodat het resultaat na verbouwing of restyling direct zichtbaar is! Zowel voor zakelijke als particuliere wensen denkt Zeeuwz graag met je mee.

 

 • Kleur- en materiaaladvies

 • Indelingsplan

 • Verlichtingsplan

 • 3D-visualisaties

 • Aankoopbegeleiding

logo's bedrijven7.png
Hypotheekhart Zeeland

Heb jij hypotheekadvies nodig en wil jij wonen in een huis waar jij je prettig voelt? Dat is belangrijk voor jouw levensgeluk!

 

Geen enkele situatie is hetzelfde als het gaat om het verstrekken van een hypotheek. Jij bent uniek! Wil je je hypotheek aanpassen of juist jouw kosten verlagen? Zorg voor een passende hypotheek. Dat geeft financiële rust.

Ik geef advies op maat, heb veel ervaring en heb keuze uit meer dan 30 geldverstrekkers en verzekeraars. En ...ik kijk altijd nét iets verder. Er is meer mogelijk dan je denkt. Laat mij je helpen zodat jij kunt wonen waar jij wilt. Jouw woongeluk!

 

logo's bedrijven8.png
Tempo Team

Tempo-Team is al meer dan 45 jaar een toonaangevende HR-dienstverlener. Wanneer je zaken doet met Tempo-Team Hulst, ben je verzekerd van een solide bedrijf met een heldere visie en missie. De visie van Tempo-Team Hulst luidt als volgt: “wij maken mensen en bedrijven succesvoller!” Hoe doen wij dat? Wij kennen jouw regio, de markt, je bedrijf en je kunt er dus op vertrouwen dat we de juiste kandidaat leveren. Wij staan voor ‘local for local’. Naast kandidaten helpen we onze opdrachtgevers ook met het inrichten van hun organisatie, het plannen van vast en tijdelijk personeel en met de meest actuele en plaatselijke arbeidsmarktdata.

 

Dus bent u op zoek naar tijdelijk of vast personeel? Denk dan zeker eens aan Tempo-Team Hulst. Wij gaan graag in gesprek met u, geheel vrijblijvend. 

logo's bedrijven4.png
Claassen, Moolenbeek & Partners

Claassen, Moolenbeek & Partners begeleidt al ruim 30 jaar MKB ondernemingen en heeft landelijk meer dan 90 partners en 35 kantoren. Waldy van de Walle is verantwoordelijk voor Zuidwest-Nederland. U kunt bij CM&P terecht voor:

 • (Alternatieve) financieringen: Door de juiste financiering kan de winstgevendheid van een onderneming aanzienlijk vergroot worden.

 • Strategie: CM&P zorgt voor een gestructureerde aanpak waarbij een analyse wordt gemaakt van de situatie. Hierdoor ontstaat een compleet en praktisch uitvoerbaar plan om de ondernemingsstrategie te realiseren.

 • Bedrijfsoverdrachten, -overname en -waardering: CM&P begeleidt het overnametraject van het begin tot het eind en is de spin in het web tussen de verschillende betrokken partijen. Waldy is geregistreerd adviseur bedrijfsoverdrachten (RAB) en Business valuator. 

 

logo's bedrijven.png
Architectenbureau Lockefeer

Architecten Bureau Lockefeer ontwerpt, adviseert en begeleidt u bij verbouw, nieuwbouw en hergebruik van uw woning/gebouw. Daarbij maken wij logischerwijze gebruik van eigentijds voorhanden zijnde 3D teken, - en maak technieken. Wij ontwerpen vanuit een filosofie waarin naast Esthetische, Bouwkundige en Constructieve zaken ook duurzaamheid een belangrijke rol speelt.

Parallel aan het Architecten Bureau starten wij – als experiment - een Huizenarts Praktijk. Uiteraard bent niet u, maar de vragen of problemen betreffende uw huis of gebouw onderwerp van gesprek. Tijdens dit betaald consult – vanaf een kwartier tot maximaal 1 uur - kunt u vragen voorleggen over verbouwen of toch verhuizen... over wel of niet een makelaar inschakelen... over een second opinion betreffende een offerte van een (onder)aannemer... of ... over vragen betreffende Interieur, materialen en kleuren. Desgewenst brengen wij een bezoek op locatie of verwijzen door naar een specialist.

 

Ontwerpen, adviseren, begeleiden + informeren op een laagdrempelige wijze! 

logo's bedrijven5.png
Vd Wiele bedrijfsadvies

Kostenreductie | Management ondersteuning Interim werkzaamheden | Relatiebehoud Advies | Verbetermaatregel

 

Een eigentijds adviesbureau met een hands on mentaliteit. Wij begeleiden bedrijven tijdens projecten of veranderingen binnen de organisatie. Vaak toegespeeld op kostenreductie en verbetermaatregel.

Daar waar u niet weet hoe iets aan te pakken, stropen wij de mouwen op én gaan we samen aan de slag. Waar? Bij jullie op de bedrijfsvloer natuurlijk. Dat is waar onze kracht ligt.

Spring gerust even binnen voor een kennismaking. Wie weet wat we voor elkaar kunnen betekenen. Ik leer u graag kennen! 

Dutch Travel Guru

Meer dan 20 jaar werk ik al met Franse parken, campings en ketens. 

Ik kreeg steeds vaker de vraag: 

 

• Hoe ben ik online vindbaar voor de Nederlandse gasten?

• Hoe haal ik meer boekingen uit mijn websitebezoekers?

 

Daar ben ik 4 jaar geleden ingedoken en een diploma Online Marketing en Social Media later ben ik van start gegaan. 

Een gat in de markt? Ik denk het wel want de vraag is groot. In je eigen taal is het al lastig genoeg, maar ga maar eens in het Russisch een zoekwoord bepalen…

 

Ken jij een Franse campinghouder of parkdirecteur die meer uit de Nederlandse markt wil halen? Ik help ze graag!

Kennismaken?

Neem contact op!

© 2018 Annick Heijens | Concept+Design

 • Facebook