top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverHulster Sociëteit

Nieuw in Hulster Sociëteit: Kennedy West Vastgoed

Vanaf de zomer van 2023 is ook Kennedy West Vastgoed te vinden in de Hulster Sociëteit. Kennedy West Vastgoed bestaat uit een klein team dat zich naast projectontwikkeling ook bezig houdt met verhuur en verkoop van woningen en commerciële ruimtes. Een mooie aanvulling in de Hulster Sociëteit!


Directeur Ivo Mattheeuws: 'Wij zijn gespecialiseerd in diverse aspecten van vastgoed, waaronder woningen, nieuwbouw en commercieel vastgoed. Ons team van deskundige professionals biedt dagelijks de beste service aan onze gewaardeerde bewoners.'

Hoogwaardige woonomgevingen creëren vanuit de Hulster Sociëteit

‘We werken met een groep van toegewijde en bekwame collega’s met een passie voor het creëren van een hoogwaardige woonomgeving. De vaste gezichten van Kennedy West in de Hulster Sociëteit zijn Cynthia, Jessica, Daka, Kees en ikzelf, Ivo. Sinds de oprichting in 2018 is Kennedy West snel uitgegroeid tot een prominente speler op de wereldwijde vastgoedmarkt. Ons toegewijde team van professionals staat dagelijks klaar om particuliere en zakelijke klanten van dienst te zijn en om te zorgen voor een uitstekende woonervaring'


Verhuur ruimtes Hulster Sociëteit

Extra leuk... Kennedy West is direct ingeschakeld: momenteel staan het torentje en de kelder van de Hulster Sociëteit bij hen in de verhuur. Interesse? Neem contact met hen op via info@kennedywest.nl of +31 114 786 000.


Nieuwsgierig naar Kennedy West Vastgoed of naar de andere bedrijven uit de Hulster Sociëteit? Spring eens binnen! De deur staat altijd open.


93 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page